news_bg

Teknologi Pencetakan Digital Anyar Ningkatake Keuntungan Kemasan

New Digital Printing Technologies Boost Packaging Benefits

Pencet digital lan printer label generasi sabanjure nggedhekake ruang lingkup aplikasi kemasan, nambah produktivitas, lan menehi kaluwihan kelestarian.Peralatan anyar uga nyedhiyakake kualitas cetak, kontrol warna, lan konsistensi registrasi sing luwih apik - lan kabeh kanthi biaya sing luwih terjangkau.

Pencetakan digital - sing nawakake keluwesan produksi, personalisasi kemasan, lan wektu sing cepet menyang pasar - dadi luwih menarik kanggo pamilik merek lan konverter kemasan, amarga macem-macem dandan peralatan.

Produsen model inkjet digital lan pers digital adhedhasar toner nggawe langkah kanggo aplikasi wiwit saka printing label warna on-demand nganti overprinting full-werna langsung ing karton.Jinis media liyane bisa dicithak nganggo pers digital paling anyar, lan kemasan digital kanthi efek khusus uga bisa ditindakake.

Ing tingkat operasional, kemajuan kalebu kemampuan kanggo nggabungake pers digital menyang ruang pers tradisional, kanthi front-end digital ngontrol macem-macem teknologi pers (analog lan digital) lan ndhukung alur kerja terpadu.Konektivitas menyang sistem informasi manajemen (MIS) lan analytics efektivitas peralatan (OEE) basis awan uga kasedhiya kanggo sawetara pers.


Wektu kirim: Dec-07-2021